Rekonstrukcija tvrđava i promocija turizma El. pošta


Gradovi Niš i Sofija, koji su blisku saradnju obnovili pre godinu i po dana, zajednički će konkurisati za sredstva Evropske unije sa dva projekta u programu prekogranične saradnje.

Opširnije...
 
Još jedna velika investicija u Nišu El. pošta


U prisustvu ambasadorke SAD Meri Vorlik, u Gradskoj kući u Nišu potpisan je ugovor o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini radi izgradnje između Grada Niša i američke kompanije "Clean Earth Capital", koja je imala najbolju ponudu na konkursu koji je Grad Niš raspisao za prodaju zemljišta nekadašnje kasarne "Bubanjski heroji".

Opširnije...
 
Sastanak sa predstavnicima okruga Montana El. poštaOpštinu Pirot u sredu, 1. februara posetiće predstavnici bugarskog okruga Montana.

Opširnije...
 
Uskoro video nadzor na Staroj planini El. pošta


Posle veoma uspešne saradnje JP “Skijališta Srbije” i kompanije “Vucomm” na obezbeđivanju naših najvećih ski centara Kopaonika i Zlatibora “Mobotixovim” IP video sistemom, i zbog odličnih ocena koji je “Mobotixov” sistem dobio u dosadašnjem radu od strane JP “Skijališta Srbije”, početkom januara 2012. godine

Opširnije...
 
Podsticajni program za razvoj sela El. pošta


Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede R.Srbije raspisuje treći po redu poziv za projektne prijave u okviru Podsticajnog programa  za razvoj sela i očuvanje biološke raznovrsnosti Parka prirode „Stara planina“ za 2012. godinu, koji se sprovodi kao deo Projekta reforme poljoprivrede u tranziciji (tzv. STAR Projekat / Serbia Transitional Agriculture Reforme Project).

Opširnije...
 
20. Svetosavske svečanosti El. pošta


Od 25. do 27. januara održale su se 20. Svetosavske svečanosti u organizaciji Dobrotvornog društva „Sveti Sava“, Organizacije za turizam, kulturu i sport Sokobanja i SO Sokobanja. Suorganizatori ove manifestacije su Narodna biblioteka ''Stevan Sremac” Sokobanja, OŠ “Mitropolit Mihailo”, Srednja škola “Branislav Nušić” i Crkvena opština Sokobanja.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 6 od 12