Kongresni turizam


Jugoistočna Srbija je odlično mesto za organizovanje poslovnih sastanaka, većih skupova i kongresa.  

Dobra povezanost sa velikim gradskim centrima u regionu, kao i prednosti jedinstvene klime, panorame sa turističkim atrakcijama i bogatsvom kulturno istorijskog nasleđa predstavljaju idealnu bazu za poslovne skupove bilo kog nivoa, uz gotovo beskrajne mogućnosti za zabavu.


Kongresni turizam


Dostupnost gradskih i turističkih centara jugoistočne Srbije,   iskustvo u organizovanju ovakvih događaja smanjuju troškove organizatoru u odnosu na alternativne destinacije.

Pored hotela sa velikim smeštajnim kapacitetima i opremljenim salama, objekti za organizovanje stručnih skupova u Sokobanji, Niškoj Banji, Nišu i Zaječaru imaju odličnu  komunikaciju sa restoranima,  sportskim i salama za rekreaciju i pružaju odgovarajući komfor usluga.

Mnoge zanimljivosti u neposrednom okruženju i mogućnost organizovanja putovanja u regionu  u pauzama između radnih sesija, su garancija uspeha konferencija, kongresa i skupova srednjeg obima.

Sve ovo je sastavni deo ponude jugoistočne Srbije,  turističke slagalice koju čine prirodne lepote, kulturne znamenitosti,  profesionalana usluga i uopšte odnos zaposlenih u turizmu prema svakom  njenom posetiocu.