Wellnes & Spa


U ponudi jugoistočne Srbije nalazi se wellness vaših snova! Isključite se  i punite baterije. Jednostavno napustite svakodnevicu i uživajte opušteno u čarobnom okruženju.  Odmor, zdravlje, opuštanje  je upravo ono što jugoistočna Srbija nudi.  


Wellness vaših snova


U bilo koje doba godine, njene banje  su  idealan antidot za stres i napetost savremenog načina života. Wellness i spa oaza sa svim uslovima za vodenu avanturu,  u termalnim kupatilima, zatvorenim i bazenima na otvorenom, rekama,  jezerima i divljim vodama .Atraktivna ponuda sadrži čulne rituale vezane za kupanje, masažu, kupke na bazi prirodne medicine, kupke za parove, spa tretmane sa masažom,  “dinner spa”, biserne kupke, saune i parna kupatila,  ono što organizam dovodi u stanje potpunog spokoja i pozitivnog ritma. Uz sve ovo,  medicinska nega , fizikalna terapija i fango paketi,   jedinstven su put to dubokog osećaja blagostanja - “well-being”.


Jedna od najizdašnijih  vodenih  banja u Srbiji, Sokobanja, sa vodama  temperature od  28 - 43˚ Celzijusa obezbeđuje ultimativni doživljaj kupanja u  turskom Amamu starom  pet vekova. Mehurići  termomineralne vode Radona u  Niškoj Banji prava su atrakcija i glavni uslov za ogroman asortiman usluga koji ova banja pruža. Iskusiti snagu vode u mineralnim kupkama Gamzigradske Banje dodatni je bonus.  


Toliko opcija na jednom mestu!  Plivanje,  zabavne igre, fitnes,  kupanje,  masaža, sunčanje,  ali i  sport i rekreacija, sve što je neophono za opštu relaksaciju.